Učestalost reduktivnih i drugih nepoželjnih mirisa vina u kontroli kakvoće

Miris vina je kompleksna i kreativna referenca kakvoće i vrlo važan čimbenik u izboru vina. Nepoželjni mirisi stoga nisu prihvatljivi, a neki mogu biti i štetni za zdravlje. Posljednjih dvadesetak godina posebice se bilježi porast kompleksnih neugodnih sumpornih mirisa. Cilj ovog rada bio je analizi...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001094837
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja (Online)
43 (2020), 6 ; str. 112-120
Glavni autori: Alpeza, Ivana (Author), Linke, Ivna
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/gzb.43.6.12
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/gzb.43.6.12
Hrčak