Effect of mineral salt replacement on properties of Turkish white cheese

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001094884/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
68 (2018), 1 ; str. 46-56
Glavni autori: Akan, Ecem (Author), Kınık, Özer
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 00980naa a2200289 i 4500
001 NSK01001094884
003 HR-ZaNSK
005 20220812152519.0
007 ta
008 210319s2018 ci a | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001094884 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 2011 
100 1 |a Akan, Ecem  |4 aut 
245 1 0 |a Effect of mineral salt replacement on properties of Turkish white cheese /  |c Ecem Akan, Ozer Kinik. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 46 jed. 
504 |a Sažetak. 
653 0 |a Sir  |a Bijeli sir  |a Turski bijeli sir  |a Mineralne tvari  |a Proteoliza  |a Natrij  |a Niska razina natrija  |a Organoleptička svojstva 
700 1 |a Kınık, Özer  |4 aut 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 68 (2018), 1 ; str. 46-56  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
981 |b B09/18 
998 |b boko2103 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/192299  |y Elektronička verzija članka