Effect of mineral salt replacement on properties of Turkish white cheese
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001094884/Details |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 68 (2018), 1 ; str. 46-56 |
Glavni autori: | Akan, Ecem (Author), Kınık, Özer |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
LEADER | 00980naa a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | NSK01001094884 | ||
003 | HR-ZaNSK | ||
005 | 20220812152519.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 210319s2018 ci a | |0|| ||eng | ||
035 | |a (HR-ZaNSK)001094884 | ||
040 | |a HR-ZaNSK |b hrv |c HR-ZaNSK |e ppiak | ||
041 | 0 | |a eng |b hrv | |
042 | |a croatica | ||
044 | |a ci |c hr | ||
080 | 1 | |a 636/639 |2 2011 | |
100 | 1 | |a Akan, Ecem |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Effect of mineral salt replacement on properties of Turkish white cheese / |c Ecem Akan, Ozer Kinik. |
300 | |b Ilustr. | ||
504 | |a Bibliografija: 46 jed. | ||
504 | |a Sažetak. | ||
653 | 0 | |a Sir |a Bijeli sir |a Turski bijeli sir |a Mineralne tvari |a Proteoliza |a Natrij |a Niska razina natrija |a Organoleptička svojstva | |
700 | 1 | |a Kınık, Özer |4 aut | |
773 | 0 | |t Mljekarstvo |x 0026-704X |g 68 (2018), 1 ; str. 46-56 |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 | |
981 | |b B09/18 | ||
998 | |b boko2103 | ||
856 | 4 | 1 | |u https://hrcak.srce.hr/192299 |y Elektronička verzija članka |