Production and quality of kefir cultured butter

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001094940/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
68 (2018), 1 ; str. 64-72
Glavni autori: Karaca, Yaşar (Author), Gün, İlhan, Can Seydim, Atıf, Guzel-Seydim, Zeynep Banu
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01095naa a2200313 i 4500
001 NSK01001094940
003 HR-ZaNSK
005 20210322074331.0
007 ta
008 210322s2018 ci a | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001094940 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 2011 
100 1 |a Karaca, Yaşar  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Production and quality of kefir cultured butter /  |c Yaşar Karaca, İlhan Gün, Atıf Can Seydim, Zeynep Banu Guzel-Seydim. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 25 jed. 
504 |a Sažetak. 
653 0 |a Maslac  |a Probiotik  |a Kefirno zrno  |a Bakterije mliječne kiseline  |a Kvaliteta  |a Senzorska svojstva 
700 1 |a Gün, İlhan  |4 aut 
700 1 |a Can Seydim, Atıf  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Guzel-Seydim, Zeynep Banu  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 68 (2018), 1 ; str. 64-72  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
981 |b B09/18 
998 |b boko2103 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/192304  |y Elektronička verzija članka