|
|
|
|
LEADER |
01626naa a2200361 i 4500 |
001 |
NSK01001101536 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210521091844.0 |
007 |
ta |
008 |
210521s2018 ci | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001101536
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 613
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 64
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Miletić, Marina,
|c nutricionistkinja
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama =
|b Effect of preparatory steps and thermal processing on pesticide residues in food /
|c Marina Miletić, Teuta Murati, Ada Puntarić, Nina Bilandžić, Ivana Kmetič.
|
246 |
3 |
1 |
|a Effect of preparatory steps and thermal processing on pesticide residues in food
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 84-85.
|
504 |
|
|
|a Abstract.
|
653 |
|
0 |
|a Hrana
|a Prehrambeni proizvodi
|a Obrada namirnica
|a Pesticidi
|a Pranje
|a Čišćenje
|a Termička obrada
|
700 |
1 |
|
|a Murati, Teuta
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Puntarić, Ada
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Bilandžić, Nina
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Kmetič, Ivana
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 13 (2018), 3/4 ; str. 78-85
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707192
|
776 |
0 |
|
|a Miletić, Marina
|t Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama
|w nsk.(HR-ZaNSK)001029093
|
981 |
|
|
|b B12/18
|
998 |
|
|
|b migo2105
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/217735
|y Elektronička verzija članka
|