Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101536/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 13 (2018), 3/4 ; str. 78-85 |
Glavni autori: | Miletić, Marina, nutricionistkinja (Author), Murati, Teuta, Puntarić, Ada, Bilandžić, Nina, Kmetič, Ivana |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
APA stil citiranja
Miletić, M. (2018). Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama: Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama = Effect of preparatory steps and thermal processing on pesticide residues in food. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, p. 3.
Chicago stil citiranjaMiletić, Marina. "Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama: Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama = Effect of preparatory steps and thermal processing on pesticide residues in food." 2018: 3.
MLA stil citiranjaMiletić, Marina. "Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama: Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama = Effect of preparatory steps and thermal processing on pesticide residues in food." 2018: 3.