Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101536/Similar
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
13 (2018), 3/4 ; str. 78-85
Glavni autori: Miletić, Marina, nutricionistkinja (Author), Murati, Teuta, Puntarić, Ada, Bilandžić, Nina, Kmetič, Ivana
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

APA stil citiranja

Miletić, M. (2018). Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama: Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama = Effect of preparatory steps and thermal processing on pesticide residues in food. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, p. 3.

Chicago stil citiranja

Miletić, Marina. "Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama: Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama = Effect of preparatory steps and thermal processing on pesticide residues in food." 2018: 3.

MLA stil citiranja

Miletić, Marina. "Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama: Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama = Effect of preparatory steps and thermal processing on pesticide residues in food." 2018: 3.