Time-kill kinetics of lipid fractions isolated from condiments against foodborne pathogens

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001103258/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
56 (2018), 2 ; str. 278-286
Glavni autori: Naeem, Ayeza (Author), Abbas, Tanveer, Mohsin Ali, Tahira, Hasnain, Abid
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01167naa a2200289 i 4500
001 NSK01001103258
003 HR-ZaNSK
005 20210604151728.0
007 ta
008 210604s2018 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001103258 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 60  |2 2011 
100 1 |a Naeem, Ayeza  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 4 |a Time-kill kinetics of lipid fractions isolated from condiments against foodborne pathogens /  |c Ayeza Naeem, Tanveer Abbas, Tahira Mohsin Ali, Abid Hasnain. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija i elektronički izvori: 28 jed. 
653 0 |a Kinetika inhibicije rasta  |a Pretražna elektronska mikroskopija  |a Istjecanje staničnog sadržaja  |a Patogeni mikroorganizmi  |a Mikroorganizmi iz hrane 
700 1 |a Abbas, Tanveer  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Mohsin Ali, Tahira  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Hasnain, Abid  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 56 (2018), 2 ; str. 278-286  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B13/18 
998 |b sapo2106 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/203497  |y Elektronička verzija članka