Istraživanje utjecaja temperature na promjenu kvalitete maslinovog ulja
Maslinovo ulje visokovrijedna je i kvalitetna namirnica te osnova svake mediteranske prehrane, ali i šire. Sama kvaliteta maslinova ulja, osim načina proizvodnje, uvjetovana je i načinom čuvanja. Svjesni smo činjenice da su maslinova ulja često izložena utjecaju svjetlosti i visokim temperaturama, k...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001108046 |
---|---|
Matična publikacija: |
Journal of applied health sciences (Online) 6 (2020), 2 ; str. 249-259 |
Glavni autori: | Sliva, Paula (Author), Mandić, Marinela, Krković, Josipa, Raljević, Jozica, Pierobon, Anna, Serdar, Sonja, Bošnir, Jasna |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.24141/1/6/2/7 Journal of applied health sciences (Online) Hrčak |