Praćenje promjena kemijskih parametara meda ovisno o načinu njegova skladištenja
Med je po definiciji namirnica kojoj se ništa ne smije dodavati niti oduzimati kako bi zadržala svoja izvorna karakteristična svojstva. Podaci Food Fraud networka govore kako je riječ o hrani koja podliježe sve češćim prevarama potrošača, odnosno krivotvorenju. Med je specifičnog kemijskog i nutriti...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001108047 |
---|---|
Matična publikacija: |
Journal of applied health sciences (Online) 6 (2020), 2 ; str. 239-247 |
Glavni autori: | Mandić, Marinela (Author), Sliva, Paula, Krković, Josipa, Pierobon, Anna, Raljević, Jozica, Bošnir, Jasna, Brkić, Danijel, sanitarni inženjer, Budeč, Maja, Lasić, Dario |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.24141/1/6/2/6 Journal of applied health sciences (Online) Hrčak |