Utjecaj laserskog predtretmana na brzinu konvekcijskog sušenja grožđa
Grožđe se uglavnom suši u svrhu proizvodnje grožđica te aromatiziranja i proizvodnje desertnih vina. Glavni ciljevi sušenja grožđa su skraćivanje trajanja postupka a time i smanjivanje troškova uz zadržavanje zadovoljavajućih nutritivnih i senzorskih svojstava. Neinvazivne tehnike kao što je laser m...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001122511 |
---|---|
Matična publikacija: |
Pomologia Croatica (Online) 24 (2020), 1/4 ; str. 15-24 |
Glavni autori: | Galić, Ante, agronom (Author), Pliestić, Stjepan, Šic Žlabur, Jana, Pavić, Nick Borna, Voća, Sandra |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.33128/pc.24.1-4.2 Hrčak |