Utjecaj laserskog predtretmana na brzinu konvekcijskog sušenja grožđa

Grožđe se uglavnom suši u svrhu proizvodnje grožđica te aromatiziranja i proizvodnje desertnih vina. Glavni ciljevi sušenja grožđa su skraćivanje trajanja postupka a time i smanjivanje troškova uz zadržavanje zadovoljavajućih nutritivnih i senzorskih svojstava. Neinvazivne tehnike kao što je laser m...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001122511
Matična publikacija: Pomologia Croatica (Online)
24 (2020), 1/4 ; str. 15-24
Glavni autori: Galić, Ante, agronom (Author), Pliestić, Stjepan, Šic Žlabur, Jana, Pavić, Nick Borna, Voća, Sandra
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.33128/pc.24.1-4.2
Hrčak