Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001128016/Details
Matična publikacija: Krmiva
61 (2019), 2 ; str. 65-74
Glavni autori: Vranić, Marina (Author), Bošnjak, Krešimir, Glavanović, Siniša, Pintić Pukec, Nataša, Babić, Andreja, Vranić, Ivica
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01602naa a2200361 i 4500
001 NSK01001128016
003 HR-ZaNSK
005 20220216114843.0
007 ta
008 220215s2019 ci d | |0|| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)001128016 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 2011 
100 1 |a Vranić, Marina  |4 aut 
245 1 0 |a Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom =  |b Prediction of forage ad libitum intake and in vivo digestibility by near infrared spectroscopy /  |c Marina Vranić, Krešimir Bošnjak, Siniša Glavanović, Nataša Pukec Pintić, Andreja Babić, Ivica Vranić. 
246 3 1 |a Prediction of forage ad libitum intake and in vivo digestibility by near infrared spectroscopy 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: 57 jed. 
504 |a Summary. 
653 0 |a Krmiva  |a Voluminozna krma  |a Ad libitum konzumacija  |a In vivo probavljivost  |a NIR spektroskopija 
700 1 |a Bošnjak, Krešimir  |4 aut 
700 1 |a Glavanović, Siniša  |4 aut 
700 1 |a Pintić Pukec, Nataša  |4 aut 
700 1 |a Babić, Andreja  |4 aut 
700 1 |a Vranić, Ivica  |4 aut 
773 0 |t Krmiva  |x 0023-4850  |g 61 (2019), 2 ; str. 65-74  |w nsk.(HR-ZaNSK)000007092 
776 0 |a Vranić, Marina  |t Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom  |w nsk.(HR-ZaNSK)001079538 
981 |b B11/19 
998 |b gtao2202  |b boki2202 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/243378  |y Elektronička verzija članka