|
|
|
|
LEADER |
01602naa a2200361 i 4500 |
001 |
NSK01001128016 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220216114843.0 |
007 |
ta |
008 |
220215s2019 ci d | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001128016
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Vranić, Marina
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom =
|b Prediction of forage ad libitum intake and in vivo digestibility by near infrared spectroscopy /
|c Marina Vranić, Krešimir Bošnjak, Siniša Glavanović, Nataša Pukec Pintić, Andreja Babić, Ivica Vranić.
|
246 |
3 |
1 |
|a Prediction of forage ad libitum intake and in vivo digestibility by near infrared spectroscopy
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 57 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
653 |
|
0 |
|a Krmiva
|a Voluminozna krma
|a Ad libitum konzumacija
|a In vivo probavljivost
|a NIR spektroskopija
|
700 |
1 |
|
|a Bošnjak, Krešimir
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Glavanović, Siniša
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Pintić Pukec, Nataša
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Babić, Andreja
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Vranić, Ivica
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Krmiva
|x 0023-4850
|g 61 (2019), 2 ; str. 65-74
|w nsk.(HR-ZaNSK)000007092
|
776 |
0 |
|
|a Vranić, Marina
|t Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom
|w nsk.(HR-ZaNSK)001079538
|
981 |
|
|
|b B11/19
|
998 |
|
|
|b gtao2202
|b boki2202
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/243378
|y Elektronička verzija članka
|