Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001128016/Similar
Matična publikacija: Krmiva
61 (2019), 2 ; str. 65-74
Glavni autori: Vranić, Marina (Author), Bošnjak, Krešimir, Glavanović, Siniša, Pintić Pukec, Nataša, Babić, Andreja, Vranić, Ivica
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

APA stil citiranja

Vranić, M. (2019). Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom: Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom = Prediction of forage ad libitum intake and in vivo digestibility by near infrared spectroscopy. Krmiva, p. 1.

Chicago stil citiranja

Vranić, Marina. "Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom: Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom = Prediction of forage ad libitum intake and in vivo digestibility by near infrared spectroscopy." 2019: 1.

MLA stil citiranja

Vranić, Marina. "Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom: Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom = Prediction of forage ad libitum intake and in vivo digestibility by near infrared spectroscopy." 2019: 1.