Mineral content variability of two dry-cured ham types

The aim of this study was to elaborate on the mineral content variability of two dry-cured ham types for better understanding of the contribution of minerals to reference daily intake (RDI). These two ham types were based on Istrian and Dalmatian ham manufacturing process. Significantly higher (P<...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001131004
Matična publikacija: Meso (Online)
23 (2021), 2 ; str. 123-132
Glavni autori: Kos, Ivica (Author), Smrček, Sanja, Širić, Ivan, inženjer agronomije, Janječić, Zlatko, Bedeković, Dalibor, Kiš, Goran, agronom, Vnučec, Ivan
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.23.2.4
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.23.2.4
Hrčak