Mineral content variability of two dry-cured ham types
The aim of this study was to elaborate on the mineral content variability of two dry-cured ham types for better understanding of the contribution of minerals to reference daily intake (RDI). These two ham types were based on Istrian and Dalmatian ham manufacturing process. Significantly higher (P<...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001131004 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 23 (2021), 2 ; str. 123-132 |
Glavni autori: | Kos, Ivica (Author), Smrček, Sanja, Širić, Ivan, inženjer agronomije, Janječić, Zlatko, Bedeković, Dalibor, Kiš, Goran, agronom, Vnučec, Ivan |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.23.2.4 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/m.23.2.4Hrčak