Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina

Polifenolni sastav grožđa i vina predmet je brojnih istraživanja, ponajviše zbog utjecaja pojedinačnih polifenola na senzorna svojstva vina te njihovog blagotvornog učinka na ljudsko zdravlje. Zbog klimatskih promjena koje postaju učestalije sve više se susrećemo s problemom fenolne zrelosti grožđa....

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001137822/Holdings
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja (Online)
44 (2021), 5 ; str. 68-74
Glavni autori: Tuščić, Valentina (Author), Preiner, Darko, Andabaka, Željko, Stupić, Domagoj, Marković, Zvjezdana, Jagatić Korenika, Ana-Marija, Šikuten, Iva, Štambuk, Petra, Tomaz, Ivana, agronomka, Jeromel, Ana
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.9
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.9
Hrčak