Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina
Polifenolni sastav grožđa i vina predmet je brojnih istraživanja, ponajviše zbog utjecaja pojedinačnih polifenola na senzorna svojstva vina te njihovog blagotvornog učinka na ljudsko zdravlje. Zbog klimatskih promjena koje postaju učestalije sve više se susrećemo s problemom fenolne zrelosti grožđa....
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001137822/Holdings |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja (Online) 44 (2021), 5 ; str. 68-74 |
Glavni autori: | Tuščić, Valentina (Author), Preiner, Darko, Andabaka, Željko, Stupić, Domagoj, Marković, Zvjezdana, Jagatić Korenika, Ana-Marija, Šikuten, Iva, Štambuk, Petra, Tomaz, Ivana, agronomka, Jeromel, Ana |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.9 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.9Hrčak