Kemijski i mineralni sastav plodova mirte (Myrtus communis L.)

Mirta (Myrtus communis L.) je tipična samonikla voćna vrsta mediteranske flore, čije plodove već stoljećima lokalno stanovništvo koristi u prehrani i narodnoj medicini. Plodovi mirte najčešće se koriste u prerađevinama, kao što su marmelade, džemovi, vina i likeri, a danas su takvi proizvodi i plodo...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001137850/Similar
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja (Online)
44 (2021), 3 ; str. 12-16
Glavni autori: Duralija, Boris (Author), Lozica, Ela, Mikulec, Nataša, Maslov Bandić, Luna, Voća, Sandra
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/gzb.44.3.2
Hrčak

APA stil citiranja

Duralija, B. (2021). Kemijski i mineralni sastav plodova mirte (Myrtus communis L.): Kemijski i mineralni sastav plodova mirte (Myrtus communis L.) [Elektronička građa]. Glasnik zaštite bilja (Online), p. 4.

Chicago stil citiranja

Duralija, Boris. "Kemijski i mineralni sastav plodova mirte (Myrtus communis L.): Kemijski i mineralni sastav plodova mirte (Myrtus communis L.) [Elektronička građa]." 2021: 4.

MLA stil citiranja

Duralija, Boris. "Kemijski i mineralni sastav plodova mirte (Myrtus communis L.): Kemijski i mineralni sastav plodova mirte (Myrtus communis L.) [Elektronička građa]." 2021: 4.