Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000237051/Details
Glavni autor: Panjkota Krbavčić, Ines (-)
Vrsta građe: Knjiga
Impresum: Zagreb : [s.n.], 1993.
LEADER 00723nam 2200217 i 4500
001 ZAG01000237051
003 HR-ZaZAG
008 100515s1993 cr |||| | ||| 0|||| d
035 |a (HR-ZaZAG)000237051 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Panjkota Krbavčić, Ines 
245 1 0 |a Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi :  |b magistarski rad /  |c Ines Panjkota-Krbavčić ; voditelj dr. N. Jurković. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 1993. 
300 |a 125+2 str. :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
OWN |a PBF 
SRC |a PBF 
876 |a 2M/93 
886 0 |2 unimarc  |b 00504iam0 2200145 4500