|
|
|
|
LEADER |
00723nam 2200217 i 4500 |
001 |
ZAG01000237051 |
003 |
HR-ZaZAG |
008 |
100515s1993 cr |||| | ||| 0|||| d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000237051
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Panjkota Krbavčić, Ines
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi :
|b magistarski rad /
|c Ines Panjkota-Krbavčić ; voditelj dr. N. Jurković.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 1993.
|
300 |
|
|
|a 125+2 str. :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
SRC |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 2M/93
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00504iam0 2200145 4500
|