Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000237051/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Panjkota Krbavčić, Ines (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Impresum: |
Zagreb :
[s.n.],
1993.
|
APA stil citiranja
Panjkota Krbavčić, I. (1993). Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi: Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi : magistarski rad. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaPanjkota Krbavčić, Ines. Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi: Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 1993.
MLA stil citiranjaPanjkota Krbavčić, Ines. Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi: Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 1993.