Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000237051/Similar
Glavni autor: Panjkota Krbavčić, Ines (-)
Vrsta građe: Knjiga
Impresum: Zagreb : [s.n.], 1993.

APA stil citiranja

Panjkota Krbavčić, I. (1993). Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi: Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi : magistarski rad. Zagreb: [s.n.].

Chicago stil citiranja

Panjkota Krbavčić, Ines. Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi: Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 1993.

MLA stil citiranja

Panjkota Krbavčić, Ines. Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi: Nutritivna vrijednost šampinjona i promjene pri kulinarskoj obradi : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 1993.