Korelacija fizikalno kemijskih komponenata i senzorskih karakteristika sira trapista tijekom zrenja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000238246/Details
Glavni autor: Sudar, Rezica (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 1998.
LEADER 00734nam 2200217 i 4500
001 ZAG01000238246
003 HR-ZaZAG
008 100515s1998 ci |||| | ||| 0|hrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000238246 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Sudar, Rezica 
245 1 0 |a Korelacija fizikalno kemijskih komponenata i senzorskih karakteristika sira trapista tijekom zrenja :  |b doktorska disertacija /  |c Rezica Sudar ; voditelj dr. M. Gruener. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 1998. 
300 |a 136 str. :  |b slike, tablice ;  |c 30 cm. 
500 |a Prehrambeno biotehnološki fakultet 
OWN |a PBF 
SRC |a PBF 
876 |a 4D/98 
886 0 |2 unimarc  |b 00512iam0 2200145 4500