Korelacija fizikalno kemijskih komponenata i senzorskih karakteristika sira trapista tijekom zrenja
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000238246/Details |
---|---|
Glavni autor: | Sudar, Rezica (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
[s.n.],
1998.
|
LEADER | 00734nam 2200217 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | ZAG01000238246 | ||
003 | HR-ZaZAG | ||
008 | 100515s1998 ci |||| | ||| 0|hrv d | ||
035 | |a (HR-ZaZAG)000238246 | ||
040 | |a HR-ZaPBF |b hrv |c HR-ZaPBF |e ppiak | ||
100 | 1 | |a Sudar, Rezica | |
245 | 1 | 0 | |a Korelacija fizikalno kemijskih komponenata i senzorskih karakteristika sira trapista tijekom zrenja : |b doktorska disertacija / |c Rezica Sudar ; voditelj dr. M. Gruener. |
260 | |a Zagreb : |b [s.n.], |c 1998. | ||
300 | |a 136 str. : |b slike, tablice ; |c 30 cm. | ||
500 | |a Prehrambeno biotehnološki fakultet | ||
OWN | |a PBF | ||
SRC | |a PBF | ||
876 | |a 4D/98 | ||
886 | 0 | |2 unimarc |b 00512iam0 2200145 4500 |