|
|
|
|
LEADER |
01201nam 2200337 i 4500 |
001 |
ZAG01000240931 |
003 |
HR-ZaZAG |
008 |
100515s1993 ci |||| | ||| 0|hrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000240931
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Jurković, Zorica
|
245 |
1 |
0 |
|a Komparativno istraživanje hranidbeno-biološke vrijednosti krmnog kvasca i termički obrađene soje = The comparative research of nutritive-biological value in feed yeast and soybean thermically processed :
|b doktorska disertacija /
|c Zorica Jurković ; voditelj V. Marić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 1993.
|
300 |
|
|
|a 140 str. :
|b ilustr. ;
|c 1993.
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Biotehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 28.01. 1993
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str.132-140
|
653 |
|
|
|a termički obrađena soja
|
653 |
|
|
|a biološki pokusi
|
653 |
|
|
|a hranidbeno-biološka vrijednost
|
653 |
|
|
|a kvaliteta mesa
|
653 |
|
|
|a pivski kvasac
|
653 |
|
|
|a komercijalna vrijednost
|
700 |
1 |
|
|a Marić, V.
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
SRC |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 3D/93
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00979iam0 2200265 4500
|