Komparativno istraživanje hranidbeno-biološke vrijednosti krmnog kvasca i termički obrađene soje = The comparative research of nutritive-biological value in feed yeast and soybean thermically processed

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000240931/Details
Glavni autor: Jurković, Zorica (-)
Ostali autori: Marić, V. (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 1993.
Predmet:
LEADER 01201nam 2200337 i 4500
001 ZAG01000240931
003 HR-ZaZAG
008 100515s1993 ci |||| | ||| 0|hrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000240931 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Jurković, Zorica 
245 1 0 |a Komparativno istraživanje hranidbeno-biološke vrijednosti krmnog kvasca i termički obrađene soje = The comparative research of nutritive-biological value in feed yeast and soybean thermically processed :  |b doktorska disertacija /  |c Zorica Jurković ; voditelj V. Marić. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 1993. 
300 |a 140 str. :  |b ilustr. ;  |c 1993. 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Biotehnologija 
500 |a Datum obrane: 28.01. 1993 
504 |a Bibliografija: str.132-140 
653 |a termički obrađena soja 
653 |a biološki pokusi 
653 |a hranidbeno-biološka vrijednost 
653 |a kvaliteta mesa 
653 |a pivski kvasac 
653 |a komercijalna vrijednost 
700 1 |a Marić, V. 
OWN |a PBF 
SRC |a PBF 
876 |a 3D/93 
886 0 |2 unimarc  |b 00979iam0 2200265 4500