|
|
|
|
LEADER |
00861nam 2200277 i 4500 |
001 |
ZAG01000242280 |
003 |
HR-ZaZAG |
008 |
100515s2004 ci |||| | ||| 0|hrv d |
020 |
|
|
|a 953702704X
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000242280
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
080 |
|
|
|a 663/664(075.8)
|
100 |
1 |
|
|a Goldoni, Luka
|
245 |
1 |
0 |
|a Tehnologija konditorskih proizvoda /
|c Luka Goldoni.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Kugler,
|c 2004.
|
300 |
|
|
|a 238 str. :
|b ilustr. ;
|c 22 cm.
|
490 |
0 |
|
|a Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu = Manualia Universitatis studiorum Zagrabiensis
|
500 |
|
|
|a Dio 1: Kakao proizvodi i proizvodi slični čokoladi
|
504 |
|
|
|a Bibliografija iza svakog poglavlja
|
653 |
|
|
|a udžbenik
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
SRC |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 5611
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00644iam0 2200205 4500
|