Optimiranje uvjeta autolize biomase pivskog kvasca za proizvodnju okusnih supstancija = Autolysis optimization of biomass brewer's yeast for flavour enhancers produciton

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000242795/Details
Glavni autor: Cerovečki, Nataša (-)
Ostali autori: Beluhan, Sunčica (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2006.
Predmet:
LEADER 01157nam 2200349 i 4500
001 ZAG01000242795
003 HR-ZaZAG
008 100515s2006 ci |||| | ||| 0|hrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000242795 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Cerovečki, Nataša 
245 1 0 |a Optimiranje uvjeta autolize biomase pivskog kvasca za proizvodnju okusnih supstancija = Autolysis optimization of biomass brewer's yeast for flavour enhancers produciton :  |b magistarski rad /  |c Nataša Cerovečki ; voditelj dr. S. Beluhan. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2006. 
300 |a 106 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm. 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Prehrambena tehnologija 
500 |a Datum obrane: 21.04.2006 
504 |a Kazalo 
504 |a Bibliografija: str. 97-101 
653 |a autoliza 
653 |a pivski kvasac 
653 |a Saccharomyces uvarum 
653 |a 5'-ribonukleotidi 
653 |a HPLC 
653 |a ultrazvuk 
700 1 |a Beluhan, Sunčica 
OWN |a PBF 
SRC |a PBF 
876 |a 8M/06 
886 0 |2 unimarc  |b 00936iam0 2200277 4500