|
|
|
|
LEADER |
01091nam 2200325 i 4500 |
001 |
ZAG01000242799 |
003 |
HR-ZaZAG |
008 |
100515s2006 ci |||| | ||| 0|hrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000242799
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Martinis, Irena
|
245 |
1 |
0 |
|a HACCP kao higijensko epidemiološki parametar u hospitalnoj dijetetici = HACCP as the hygienic epidemiological parametar in hospital dietetics :
|b magistarski rad /
|c Irena Martinis ; voditelj dr. T. Petrak.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2006.
|
300 |
|
|
|a 135 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD-rom
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 18.12.2006
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 127-133
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a prehrambena mikrobiologija
|
653 |
|
|
|a dijetetika
|
653 |
|
|
|a mikrobiološka čistoća
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
700 |
1 |
|
|a Petrak, Tomislav
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
SRC |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 12M/06
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00869iam0 2200253 4500
|