HACCP kao higijensko epidemiološki parametar u hospitalnoj dijetetici = HACCP as the hygienic epidemiological parametar in hospital dietetics

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000242799/Details
Glavni autor: Martinis, Irena (-)
Ostali autori: Petrak, Tomislav (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2006.
Predmet:
LEADER 01091nam 2200325 i 4500
001 ZAG01000242799
003 HR-ZaZAG
008 100515s2006 ci |||| | ||| 0|hrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000242799 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Martinis, Irena 
245 1 0 |a HACCP kao higijensko epidemiološki parametar u hospitalnoj dijetetici = HACCP as the hygienic epidemiological parametar in hospital dietetics :  |b magistarski rad /  |c Irena Martinis ; voditelj dr. T. Petrak. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2006. 
300 |a 135 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD-rom 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Prehrambena tehnologija 
500 |a Datum obrane: 18.12.2006 
504 |a Bibliografija: str. 127-133 
504 |a Kazalo 
653 |a prehrambena mikrobiologija 
653 |a dijetetika 
653 |a mikrobiološka čistoća 
653 |a HACCP 
700 1 |a Petrak, Tomislav 
OWN |a PBF 
SRC |a PBF 
876 |a 12M/06 
886 0 |2 unimarc  |b 00869iam0 2200253 4500