|
|
|
|
LEADER |
01096nam a2200361 i 4500 |
001 |
ZAG01000549962 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20121123132535.0 |
008 |
121123s2011 ci df 000 0 hrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000549962
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Bilandžija, Ana
|
245 |
1 |
0 |
|a Praćenje parametara u proizvodnji vina odgovornih za aromu = Monitoring parameters responsible for aroma in wine production :
|b magistarski rad /
|c Ana Bilandžija ; voditelj dr. L. Gracin.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2011.
|
300 |
|
|
|a 69 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD-rom
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Biotehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 22.12.2011
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 69-71
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a vino
|
653 |
|
|
|a aroma
|
653 |
|
|
|a mikrobiologija
|
653 |
|
|
|a kontrolne točke
|
653 |
|
|
|a acetaldehid
|
653 |
|
|
|a etil acetat
|
653 |
|
|
|a diacetil
|
700 |
1 |
|
|a Gracin, Leo
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 24M/11
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|