|
|
|
|
LEADER |
00909cam a2200241 ir4500 |
001 |
ZAG01000595198 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20161027124124.0 |
008 |
061005s2006 ci d 001 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000595198
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Lelas, Vesna
|
245 |
1 |
0 |
|a Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo I. :
|b fizička svojstva hrane /
|c Vesna Lelas.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Golden marketing - Tehnička knjiga,
|c 2006.
|e (Zagreb :
|f Gothica)
|
300 |
|
|
|a 141 str. :
|b graf. prikazi ;
|c 25 cm.
|
490 |
0 |
|
|a Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu = Manualia Universitatis studiorum Zagrabiensis
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 137
|
650 |
|
7 |
|a Hrana
|x Fizikalna svojstva
|v Udžbenici
|2 nskps
|
760 |
1 |
8 |
|t Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu = Manualia Universitatis studiorum Zagrabiensis
|
LKR |
|
|
|b ZAG01
|l ZAG01
|
OWN |
|
|
|a PBF
|