Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo I.

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000595198/Details
Glavni autor: Lelas, Vesna (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Golden marketing - Tehnička knjiga, 2006.
Nakladnička cjelina: Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu = Manualia Universitatis studiorum Zagrabiensis
Predmet:
LEADER 00909cam a2200241 ir4500
001 ZAG01000595198
003 HR-ZaZAG
005 20161027124124.0
008 061005s2006 ci d 001 0dhrv
035 |a (HR-ZaZAG)000595198 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Lelas, Vesna 
245 1 0 |a Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo I. :  |b fizička svojstva hrane /  |c Vesna Lelas. 
260 |a Zagreb :  |b Golden marketing - Tehnička knjiga,  |c 2006.  |e (Zagreb :  |f Gothica) 
300 |a 141 str. :  |b graf. prikazi ;  |c 25 cm. 
490 0 |a Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu = Manualia Universitatis studiorum Zagrabiensis 
504 |a Bibliografija: str. 137 
650 7 |a Hrana  |x Fizikalna svojstva  |v Udžbenici  |2 nskps 
760 1 8 |t Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu = Manualia Universitatis studiorum Zagrabiensis 
LKR |b ZAG01  |l ZAG01 
OWN |a PBF