Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pmfk.ZAG01000663792/Details
Glavni autor: Piližota, Vlasta (Author)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 1983.
LEADER 00917nam a2200277 i 4500
001 ZAG01000663792
003 HR-ZaZAG
005 20190404150201.0
007 ta
008 190404s1983 ci a m 000 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000663792 
040 |a HR-ZaPMK  |b hrv  |c HR-ZaPMK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci 
100 1 |a Piližota, Vlasta  |4 aut 
245 1 0 |a Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima :  |b magistarski rad /  |c Vlasta Piližota. 
260 |a Zagreb,  |c 1983. 
300 |a 150 listova :  |b ilustr. ;  |c 30 cm. 
502 |a Magistarski rad--Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Kemijski odsjek, 1983. 
504 |a Bibliografija: listovi 144-150. 
504 |a Summary 
710 2 |a Prirodoslovno-matematički fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
OWN |a PMFK 
852 4 |j S-M/PIL