|
|
|
|
LEADER |
00917nam a2200277 i 4500 |
001 |
ZAG01000663792 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20190404150201.0 |
007 |
ta |
008 |
190404s1983 ci a m 000 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000663792
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPMK
|b hrv
|c HR-ZaPMK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|
100 |
1 |
|
|a Piližota, Vlasta
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima :
|b magistarski rad /
|c Vlasta Piližota.
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 1983.
|
300 |
|
|
|a 150 listova :
|b ilustr. ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Magistarski rad--Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Kemijski odsjek, 1983.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 144-150.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
710 |
2 |
|
|a Prirodoslovno-matematički fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
OWN |
|
|
|a PMFK
|
852 |
4 |
|
|j S-M/PIL
|