Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pmfk.ZAG01000663792/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Piližota, Vlasta (Author) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb,
1983.
|
APA stil citiranja
Piližota, V. (1983). Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima: Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima : magistarski rad. Zagreb.
Chicago stil citiranjaPiližota, Vlasta. Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima: Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima : magistarski rad. Zagreb, 1983.
MLA stil citiranjaPiližota, Vlasta. Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima: Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima : magistarski rad. Zagreb, 1983.