Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pmfk.ZAG01000663792/Similar
Glavni autor: Piližota, Vlasta (Author)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 1983.

APA stil citiranja

Piližota, V. (1983). Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima: Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima : magistarski rad. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Piližota, Vlasta. Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima: Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima : magistarski rad. Zagreb, 1983.

MLA stil citiranja

Piližota, Vlasta. Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima: Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima : magistarski rad. Zagreb, 1983.