Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/mfsnz.ZAG01000549094/Similar
Glavni autor: Jurčević Podobnik, Vedrana (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2008.

APA stil citiranja

Jurčević Podobnik, V. (2008). Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane : ocjena higijensko-epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s.n.].

Chicago stil citiranja

Jurčević Podobnik, Vedrana. Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane : ocjena higijensko-epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 2008.

MLA stil citiranja

Jurčević Podobnik, Vedrana. Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane : ocjena higijensko-epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostiteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 2008.