Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana [tri na kvadrat]

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000136527/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
45 (1995), 1 ; str. 11-17
Glavni autor: Vahčić, Nada (-)
Ostali autori: Hruškar, Mirjana, inženjerka prehrambene tehnologije (-), Ritz, Milana
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Vahčić, N., Hruškar, M., & Ritz, M. (1995). Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana [tri na kvadrat]: Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana [tri na kvadrat]. Mljekarstvo, p. 5.

Chicago stil citiranja

Vahčić, Nada, Mirjana Hruškar, and Milana Ritz. "Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana [tri na kvadrat]: Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana [tri na kvadrat]." 1995: 5.

MLA stil citiranja

Vahčić, Nada, Mirjana Hruškar, and Milana Ritz. "Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana [tri na kvadrat]: Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana [tri na kvadrat]." 1995: 5.