|
|
|
|
LEADER |
01160caa a2200313 ir4500 |
001 |
NSK01000175168 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20160405113421.0 |
008 |
961104s1995 ci ||| ||hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)175371
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)961104146
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000175168
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 579.86
|2 MRF 2011.
|
080 |
|
|
|a 636/639
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Kršev, Ljerka
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj AB-kulture i acidofilnog mlijeka na rast bakterije Escherichia coli /
|c Ljerka Kršev i Anica Borović.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
500 |
|
|
|a 24th Int. DairyCongress, Melbourne, 1994 i Simpozij za medicinsko prehrambena svojstva mlijeka, Zagreb, 22.11. 1995
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 6 jed
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
0 |
|
|a Bakterije mliječne kiseline
|a Acidofilno mlijeko
|a Escherichia coli
|a Inhibicija rasta
|
700 |
1 |
|
|a Borović, Anica
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 45 (1995), 3 ; str. 151-156
|w nsk.(HR-ZaNSK)000011964
|
932 |
|
|
|a da
|b znanstveni rad
|
981 |
|
|
|p CRO
|z B9/95
|
998 |
|
|
|c dkr, 970730
|c ikak9810
|c jvlp9811
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00856iaa2 2200229 450
|