Fatty acid composition of poultry meat from free range rearing

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000275721/Details
Matična publikacija: Poljoprivreda (Osijek)
6 (2000), 1 ; str. 53-56
Glavni autor: Žlender, Božidar (-)
Ostali autori: Holcman, Antonija (-), Stibilj, Vekoslava, Polak, Tomaž
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01224caa a2200337 ir4500
001 NSK01000275721
003 HR-ZaNSK
005 20070918094125.0
008 010207s2000 ci ||| ||eng
015 |a HP00-1156  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)276009 
035 |9 (HR-ZaNSK)410207088 
035 |a (HR-ZaNSK)000275721 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng 
080 |a 637.5'65.043 
100 1 |a Žlender, Božidar 
245 1 0 |a Fatty acid composition of poultry meat from free range rearing /  |c Božidar Žlender, Antonija Holcman, Vekoslava Stibilj, Tomaž Polak. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 8th International Symposium Animal science days "Animal products and human health", Osijek, 20-22 September 2000 
504 |a Bibliografija: 9 jed 
650 7 |a Brojleri  |x Meso  |x Kvaliteta  |2 nskps 
650 7 |a Pileće meso  |x Masne kiseline  |2 nskps 
700 1 |a Holcman, Antonija 
700 1 |a Stibilj, Vekoslava 
700 1 |a Polak, Tomaž 
773 0 |t Poljoprivreda (Osijek)  |x 1330-7142  |g 6 (2000), 1 ; str. 53-56  |w nsk.(HR-ZaNSK)000167100 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |z B2/00 
998 |a rado0102  |a ivap0104  |c dkro0107  |c rjki0112 
886 0 |2 unimarc  |b 01009naa2 2200265 450