Efficacy of washing and sanitizing methods for disinfection of fresh fruit and vegetable products

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000322615/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
39 (2001), 4 ; str. 305-311
Glavni autor: Sapers, Gerald M. (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01038caa a2200301 ir4500
001 NSK01000322615
003 HR-ZaNSK
005 20070920025543.0
008 020806s2001 ci ||| ||eng
015 |a HP01-5883  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)322964 
035 |9 (HR-ZaNSK)420806034 
035 |a (HR-ZaNSK)000322615 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 614.31:613.262 
100 1 |a Sapers, Gerald M. 
245 1 0 |a Efficacy of washing and sanitizing methods for disinfection of fresh fruit and vegetable products /  |c Gerald M. Sapers. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 75 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Voće  |x Higijensko-sanitarni aspekti  |2 nskps 
650 7 |a Povrće  |x Higijensko-sanitarni aspekti  |2 nskps 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 39 (2001), 4 ; str. 305-311  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
932 |a da 
981 |p CRO  |z B11/01 
998 |a rado0208  |a itep0301  |c mero040601  |c bpkp041022 
886 0 |2 unimarc  |b 00778naa2 2200229 450