|
|
|
|
LEADER |
01013caa a2200277 ir4500 |
001 |
NSK01000343850 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
910923s1990 ci ||| ||hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)344254
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)910923094
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000343850
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 664.9:66.022.3
|
080 |
|
|
|a 66.022.3:664.9
|
100 |
1 |
|
|a Roseg, Đuro
|
245 |
1 |
0 |
|a Značenje određivanja biorezidualnih ostataka u živežnim namirnicama animalnog porijekla /
|c Đuro Roseg, Predrag Novaković, Jasna Kordić.
|
300 |
|
|
|b ilustr.
|
500 |
|
|
|a Znanstveno-stručno savjetovanje "Hrana i Evropa poslije '92", Osijek, 31.5.-1.6.1990
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 9 jed
|
504 |
|
|
|a Summary
|
700 |
1 |
|
|a Novaković, Predrag,
|c inženjer prehrambene biotehnologije
|
700 |
1 |
|
|a Kordić, Jasna
|
773 |
0 |
|
|t Privreda (Osijek)
|x 0350-9427
|g 34 (1990), 3 ; str. 295-298
|w nsk.(HR-ZaNSK)000063880
|
981 |
|
|
|p CRO
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00750naa2 2200205 450
|