|
|
|
|
LEADER |
01297cam a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000462803 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070918174330.0 |
008 |
021118s1999 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)463538
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)421118014
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000462803
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664:66.047](043.3)
|
100 |
1 |
|
|a Ježek, Damir
|
245 |
1 |
0 |
|a Prijelaz topline između uronjenog orebrenog grijača i sloja čestica prehrambenih proizvoda različitih dimenzija :
|b disertacija /
|c Damir Ježek.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b D. Ježek,
|c 1999.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 244 lista :
|b ilustr., graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehram.-biotehn. fak., Zagreb, 1999
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 225-238
|
504 |
|
|
|a Summary: Heat transfered between extended surface of an immersed heat exchanger element and gas fluidized beds of different paticles size of food products
|
650 |
|
7 |
|a Hrana
|x Sušenje
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1999
|
998 |
|
|
|n DCD/99
|m vhop0211
|c vebo051112
|
852 |
4 |
|
|j DCD-ZG-334/02
|
876 |
|
|
|e DCD
|a 334/2002
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01079iam0 2200253 450
|