|
|
|
|
LEADER |
01133cam a2200361 i 4500 |
001 |
NSK01000465259 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170210095237.0 |
008 |
021209s1999 ci 000 0 hrv |
015 |
|
|
|a HK99-3014
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)465998
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)421209004
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000465259
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 614.31
|
080 |
|
|
|a 351.773
|
100 |
1 |
|
|a Mihoković, Vlado
|
245 |
1 |
0 |
|a Kodeks Jamstvo neškodljivosti namirnica u ugostiteljstvu HACCP sustavom /
|c Vladimir Mihoković.
|
250 |
|
|
|a 2. izd.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Ekotours :
|b Hrvatska gospodarska komora,
|c 1999.
|e (Zagreb :
|f Ekotours)
|
300 |
|
|
|a 108 str. ;
|c 21 cm.
|
500 |
|
|
|a Nakl. 1200 primj
|
650 |
|
7 |
|a Hrana
|x Inspekcija
|v Priručnici
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Ugostiteljstvo
|x Sanitacija
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a HACCP sustav
|2 nskps
|
981 |
|
|
|a A20/99
|p CRO
|r HRB1999
|
998 |
|
|
|b bbe,0212
|c dbro0212
|c rjki0212
|c jvbi0301
|c ktup170210
|
852 |
4 |
|
|j 685.615
|
876 |
|
|
|e CM
|a 4074/2002
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00902nam0 2200289 450
|