Utjecaj razgradnje glikogena na kakvoću i kulinarska svojstva mesa

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000492726/Similar
Matična publikacija: Veterinarska stanica
33 (2002), 3 ; str. 163-169
Glavni autor: Hadžiosmanović, Mirza (-)
Ostali autori: Kozačinski, Lidija (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Hadžiosmanović, M., & Kozačinski, L. (2002). Utjecaj razgradnje glikogena na kakvoću i kulinarska svojstva mesa: Utjecaj razgradnje glikogena na kakvoću i kulinarska svojstva mesa. Veterinarska stanica, p. 3.

Chicago stil citiranja

Hadžiosmanović, Mirza, and Lidija Kozačinski. "Utjecaj razgradnje glikogena na kakvoću i kulinarska svojstva mesa: Utjecaj razgradnje glikogena na kakvoću i kulinarska svojstva mesa." 2002: 3.

MLA stil citiranja

Hadžiosmanović, Mirza, and Lidija Kozačinski. "Utjecaj razgradnje glikogena na kakvoću i kulinarska svojstva mesa: Utjecaj razgradnje glikogena na kakvoću i kulinarska svojstva mesa." 2002: 3.