|
|
|
|
LEADER |
01664cam a2200409 i 4500 |
001 |
NSK01000499883 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20150303143900.0 |
008 |
031020s2003 ci a 101 0 eng |
015 |
|
|
|a HC03-4413
|2 HR
|
015 |
|
|
|a HK03-3925
|2 HR
|
020 |
|
|
|a 953700502X
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)500697
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)431020155
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000499883
|
040 |
|
|
|a HR GISKO
|b hrv
|c HR GISKO
|d HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
1 |
|
|a eng
|a hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664.66(063)(048)
|
080 |
|
|
|a 664.681(063)(048)
|
111 |
2 |
|
|a Međunarodni kongres Brašno - kruh
|n (3 ;
|d 2003 ;
|c Opatija)
|
245 |
1 |
0 |
|a Abstract book /
|c International Congress Flour - Bread '03 [and] 4th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, 19-22. 11. 2003. ; [editor Žaneta Ugarčić-Hardi].
|
260 |
|
|
|a Osijek :
|b Faculty of Food Technology University of Josip Juraj Strossmayer,
|c 2003.
|e ([s. l.] :
|f TIM public)
|
300 |
|
|
|a 67 str. ;
|c 23 cm.
|
500 |
|
|
|a Nasl. str. prištampanog hrv. teksta: Zbornik sažetaka / Međunarodni kongres Brašno - kruh '03. [i] 4. Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna, Opatija, 19.-22. 11. 2003
|
500 |
|
|
|a Nakl. 400 primj
|
504 |
|
|
|a Imensko kazalo
|
650 |
|
7 |
|a Brašno
|x Proizvodnja
|v Kongresi
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Ugarčić-Hardi, Žaneta
|4 edt
|
711 |
2 |
|
|a Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna
|n (4 ;
|d 2003 ;
|c Opatija)
|
740 |
0 |
2 |
|a Zbornik sažetaka
|
981 |
|
|
|a A20/03
|p CRO
|r HRB2003
|
998 |
|
|
|f OKKA0310
|b szv,0403
|c dbro050524
|c mvup050602
|
852 |
4 |
|
|j 684.917
|
876 |
|
|
|e CM
|a 591/2004
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01706nam0 2200373 450
|