Some carcass/meat quality traits relation to the measurements of novel (CT, MR) techniques

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000519224/Details
Matična publikacija: Stočarstvo (Zagreb)
57 (2003), 5 ; str. 331-338
Glavni autor: Hollo, G. (-)
Ostali autori: Seregi, Janos (-), Hollo, Istvan, Repa, Imre
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01158caa a2200325 ir4500
001 NSK01000519224
003 HR-ZaNSK
005 20070918191128.0
008 040331s2003 ci ||| ||eng
015 |a HP03-7039  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)520078 
035 |9 (HR-ZaNSK)440331147 
035 |a (HR-ZaNSK)000519224 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 637.5'62 
100 1 |a Hollo, G. 
245 1 0 |a Some carcass/meat quality traits relation to the measurements of novel (CT, MR) techniques /  |c G. Hollo, J. [Janos] Seregi, I. [Istvan] Hollo, I. Repa. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 54th Annual meeting of the European association for animal production, Rome, August 31-September 3, 2003 
504 |a Bibliografija: 5 jed. 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Goveđe meso  |x Klaonička kvaliteta  |2 nskps 
700 1 |a Seregi, Janos 
700 1 |a Hollo, Istvan 
700 1 |a Repa, Imre 
773 0 |t Stočarstvo (Zagreb)  |x 0351-0832  |g 57 (2003), 5 ; str. 331-338  |w nsk.(HR-ZaNSK)000013792 
981 |p CRO  |z B10/03 
998 |a kkKo0403  |a trii0412  |c dbro050225 
886 0 |2 unimarc  |b 00938iaa2 2200253 450