|
|
|
|
LEADER |
01221cam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000652413 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20080513141355.0 |
007 |
ta |
008 |
080104s2007 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)654401
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000652413
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 637.523:579.864](043.3)
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 579.864:637.523](043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Zdolec, Nevijo
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj zaštitnih kultura i bakteriocina na sigurnost i kakvoću fermentiranih kobasica :
|b disertacija /
|c Nevijo Zdolec ; [mentor Mirza Hadžiosmanović].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b N. Zdolec ,
|c 2007.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 150 listova ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet
|
502 |
|
|
|a Veter. fak., Zagreb, 2007.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 83-96
|
504 |
|
|
|a Summary: The influence of protective cultures and bacteriocins on safety and quality of fermented sausages
|
650 |
|
7 |
|a Kobasice
|x Starter kulture
|x Biokemijska istraživanja
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Mliječno-kisele bakterije
|x Kobasice
|x Identifikacija
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2007
|
998 |
|
|
|m vško0801
|