Utjecaj zaštitnih kultura i bakteriocina na sigurnost i kakvoću fermentiranih kobasica

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000652413/Details
Glavni autor: Zdolec, Nevijo (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : N. Zdolec, 2007.
Predmet:
LEADER 01221cam a2200301 i 4500
001 NSK01000652413
003 HR-ZaNSK
005 20080513141355.0
007 ta
008 080104s2007 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)654401 
035 |a (HR-ZaNSK)000652413 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 637.523:579.864](043.3)  |2 MRF 1998. 
080 |a 579.864:637.523](043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Zdolec, Nevijo 
245 1 0 |a Utjecaj zaštitnih kultura i bakteriocina na sigurnost i kakvoću fermentiranih kobasica :  |b disertacija /  |c Nevijo Zdolec ; [mentor Mirza Hadžiosmanović]. 
260 |a Zagreb :  |b N. Zdolec ,  |c 2007.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 150 listova ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet 
502 |a Veter. fak., Zagreb, 2007. 
504 |a Bibliografija: listovi 83-96 
504 |a Summary: The influence of protective cultures and bacteriocins on safety and quality of fermented sausages 
650 7 |a Kobasice  |x Starter kulture  |x Biokemijska istraživanja  |2 nskps 
650 7 |a Mliječno-kisele bakterije  |x Kobasice  |x Identifikacija  |2 nskps 
981 |p CRO  |r HRB2007 
998 |m vško0801