Učinak aditiva na održivost svježeg junećeg mljevenog mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi pri različitim uvjetima skladištenja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000689008/Details
Glavni autor: Šmidt, Gordana (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : G. Šmidt, 2009.
LEADER 01182cam a2200265 i 4500
001 NSK01000689008
003 HR-ZaNSK
005 20090302150425.0
007 ta
008 090204s2009 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)691467 
035 |a (HR-ZaNSK)000689008 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 637.5'62.056(043.2)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Šmidt, Gordana 
245 1 0 |a Učinak aditiva na održivost svježeg junećeg mljevenog mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi pri različitim uvjetima skladištenja :  |b magistarski rad /  |c Gordana Šmidt ; [mentor Viktor Šatović]. 
260 |a Zagreb :  |b G. Šmidt,  |c 2009.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 136 lisatova :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2009. 
504 |a Bibliografija: listovi 109-121; 135 
504 |a Summary: Effect of additives on durability of fresh beef minced meat packed in modified atmosphere in different storage conditions 
981 |p CRO  |r HRB2009 
998 |m vško0902  |m vhop0902