|
|
|
|
LEADER |
01182cam a2200265 i 4500 |
001 |
NSK01000689008 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20090302150425.0 |
007 |
ta |
008 |
090204s2009 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)691467
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000689008
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 637.5'62.056(043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Šmidt, Gordana
|
245 |
1 |
0 |
|a Učinak aditiva na održivost svježeg junećeg mljevenog mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi pri različitim uvjetima skladištenja :
|b magistarski rad /
|c Gordana Šmidt ; [mentor Viktor Šatović].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b G. Šmidt,
|c 2009.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 136 lisatova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2009.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 109-121; 135
|
504 |
|
|
|a Summary: Effect of additives on durability of fresh beef minced meat packed in modified atmosphere in different storage conditions
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2009
|
998 |
|
|
|m vško0902
|m vhop0902
|