|
|
|
|
LEADER |
01265cam a2200277 i 4500 |
001 |
NSK01000690041 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20090304145615.0 |
007 |
ta |
008 |
090212s2008 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)692502
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000690041
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 614.31(043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Jurčević Podobnik, Vedrana
|
245 |
1 |
0 |
|a Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima :
|b magistarski rad /
|c Vedrana Jurčević Podobnik ; [mentor Anttoniete Kaić Rak].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b V. Jurčević Podobnik,
|c 2008.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 118 listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Puno ime autorice: Vedrana Jurčević Podobnik
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet
|
502 |
|
|
|a Med. fak., Zagreb, 2008.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 114-117
|
504 |
|
|
|a Summary: Food safety management system evaluation of hygienic and epidemic condition before and after implementation of HACCP system in catering establishment
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2008
|
998 |
|
|
|m vško0902
|m vhop0902
|