Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000690041/Details
Glavni autor: Jurčević Podobnik, Vedrana (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : V. Jurčević Podobnik, 2008.
LEADER 01265cam a2200277 i 4500
001 NSK01000690041
003 HR-ZaNSK
005 20090304145615.0
007 ta
008 090212s2008 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)692502 
035 |a (HR-ZaNSK)000690041 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 614.31(043.2)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Jurčević Podobnik, Vedrana 
245 1 0 |a Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima :  |b magistarski rad /  |c Vedrana Jurčević Podobnik ; [mentor Anttoniete Kaić Rak]. 
260 |a Zagreb :  |b V. Jurčević Podobnik,  |c 2008.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 118 listova :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Puno ime autorice: Vedrana Jurčević Podobnik 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet 
502 |a Med. fak., Zagreb, 2008. 
504 |a Bibliografija: listovi 114-117 
504 |a Summary: Food safety management system evaluation of hygienic and epidemic condition before and after implementation of HACCP system in catering establishment 
981 |p CRO  |r HRB2008 
998 |m vško0902  |m vhop0902