Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000690041/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Jurčević Podobnik, Vedrana (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
V. Jurčević Podobnik,
2008.
|
APA stil citiranja
Jurčević Podobnik, V. (2008). Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: V. Jurčević Podobnik.
Chicago stil citiranjaJurčević Podobnik, Vedrana. Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: V. Jurčević Podobnik, 2008.
MLA stil citiranjaJurčević Podobnik, Vedrana. Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: V. Jurčević Podobnik, 2008.