Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000690041/Similar
Glavni autor: Jurčević Podobnik, Vedrana (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : V. Jurčević Podobnik, 2008.

APA stil citiranja

Jurčević Podobnik, V. (2008). Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: V. Jurčević Podobnik.

Chicago stil citiranja

Jurčević Podobnik, Vedrana. Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: V. Jurčević Podobnik, 2008.

MLA stil citiranja

Jurčević Podobnik, Vedrana. Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima: Sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - ocjena higijensko - epidemioloških uvjeta prije i poslije uvođenja HACCP sustava u ugostoteljskim objektima : magistarski rad. Zagreb: V. Jurčević Podobnik, 2008.