Influence of saccharomyces uvarum on volatile acidity, aromatic and sensory profile of Malvasia delle Lipari wine
The present study investigated chemical and sensory properties of Malvasia delle Lipari DOC (Denomination of Controlled Origin) wine fermented with a cryotolerant strain of Saccharomyces uvarum, characterized by low levels of acetic acid production. In particular, experimental wine was tested for vo...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691151 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 1 ; str. 101-106 |
Glavni autor: | Muratore, Giuseppe (-) |
Ostali autori: | Asmundo, Carlo Nicolosi (-), Lanza, Carmela Maria, Caggia, Cinzia, Licciardello, Fabio, Restuccia, Cristina |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: