Influence of saccharomyces uvarum on volatile acidity, aromatic and sensory profile of Malvasia delle Lipari wine

The present study investigated chemical and sensory properties of Malvasia delle Lipari DOC (Denomination of Controlled Origin) wine fermented with a cryotolerant strain of Saccharomyces uvarum, characterized by low levels of acetic acid production. In particular, experimental wine was tested for vo...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691151
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
45 (2007), 1 ; str. 101-106
Glavni autor: Muratore, Giuseppe (-)
Ostali autori: Asmundo, Carlo Nicolosi (-), Lanza, Carmela Maria, Caggia, Cinzia, Licciardello, Fabio, Restuccia, Cristina
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Digitalni arhiv mrežnih publikacija

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Digitalni arhiv mrežnih publikacija