Spectrophotometric method for determination of Tryptophan in protein hydrolysates

A novel spectrophotometric method for determination of tryptophan content in protein hydrolysates has been developed. The reagent used is diphenylamine sulphonate which is oxidised to diphenylbenzidine sulphonic acid after reacting with sodium nitrite in the sulphuric acid medium. The unstable oxida...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691535
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
45 (2007), 4 ; str. 360-366
Glavni autor: Ren, Jiaoyan (-)
Ostali autori: Zhao, Mouming (-), Wang, Jinshui, Cui, Chun, Yang, Bao, biotehnolog [?]
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Digitalni arhiv mrežnih publikacija

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Digitalni arhiv mrežnih publikacija