Spectrophotometric method for determination of Tryptophan in protein hydrolysates
A novel spectrophotometric method for determination of tryptophan content in protein hydrolysates has been developed. The reagent used is diphenylamine sulphonate which is oxidised to diphenylbenzidine sulphonic acid after reacting with sodium nitrite in the sulphuric acid medium. The unstable oxida...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691535 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 4 ; str. 360-366 |
Glavni autor: | Ren, Jiaoyan (-) |
Ostali autori: | Zhao, Mouming (-), Wang, Jinshui, Cui, Chun, Yang, Bao, biotehnolog [?] |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: