Effects of wheat gluten hydrolysate andits ultrafiltration fractions ondoughproperties and bread quality

Two fractions (50-K and permeate) from a proteolytic hydrolysate (degree of hydrolysis, DH=3.8 %) of wheat gluten were separated using ultrafiltration (UF) membrane with molecular mass cut-off of 50 kDa. The effects of the wheat gluten hydrolysate (WGH) and its UF fractions on the mixing behaviour a...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691642
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
45 (2007), 4 ; str. 410-414
Glavni autor: Wang, Jinshui (-)
Ostali autori: Zhao, Mouming (-), Jiang, Yueming
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Digitalni arhiv mrežnih publikacija

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Digitalni arhiv mrežnih publikacija