Sastav organskih kiselina u grožđu, moštu i vinu klonova Chardonnay
Vinska i jabučna kiselina glavne su kiseline grožđa, mošta i vina koje direktno utječu na okus i harmoničnost vina.U 2006. godini grožđe Chardonnay, klonovi SMA130, CL95, CL96, CL548, SMA123, R8, VCR10 iz zagrebačkoga vinogorja brano je svakih 3-5 dana i to od trenutka šaranja bobica pa sve do dana...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000704322 |
---|---|
Matična publikacija: |
Poljoprivreda (Osijek) 13 (2007), 2 ; str. 35-40 |
Glavni autor: | Jeromel, Ana (-) |
Ostali autori: | Herjavec, Stanka (-), Kozina, Bernard, Maslov Bandić, Luna, Bašić, Marin |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Znanstveno - stručni časopis Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku |