Sastav organskih kiselina u grožđu, moštu i vinu klonova Chardonnay

Vinska i jabučna kiselina glavne su kiseline grožđa, mošta i vina koje direktno utječu na okus i harmoničnost vina.U 2006. godini grožđe Chardonnay, klonovi SMA130, CL95, CL96, CL548, SMA123, R8, VCR10 iz zagrebačkoga vinogorja brano je svakih 3-5 dana i to od trenutka šaranja bobica pa sve do dana...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000704322
Matična publikacija: Poljoprivreda (Osijek)
13 (2007), 2 ; str. 35-40
Glavni autor: Jeromel, Ana (-)
Ostali autori: Herjavec, Stanka (-), Kozina, Bernard, Maslov Bandić, Luna, Bašić, Marin
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Znanstveno - stručni časopis Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku