Transgalactosylation/hydrolysis ratios of various β-galactosidases catalyzing alkyl-β-galactoside synthesis in single-phased alcohol media

Sažetak: Tri mikrobne galaktozidaze, Aspergillus oryzae, Escherichia coli i Klyveromyces marxianus b-galaktozidaza, upotrijebljenje su kao katalizatori sinteze alkil- -galaktozida u monofaznim alkoholnim medijima transglikozilacijom. Njihova selektivnost prema alkoholnim nukleofilima kvantificirana...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716826
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 3 ; str. 311-316
Glavni autor: Mladenoska, Irina (-)
Ostali autori: Winkelhausen, Eleonora (-), Kuzmanova, Slobodanka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology