Changes in the prefermentation static washing regime of Kalamata olives affect the fermentation profile
Sažetak:Tradicionalne metode obrade crnih maslina obuhvaćaju niz postupaka namakanja prije;;fermentacije. U ovom je radu istražen utjecaj takve prethodne obrade na spontanu;;fermentaciju maslina Kalamata. Utvrđeno je da je njihovim namakanjem uklonjena značajna;;količina i organskih spojeva ugljika...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716863 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 3 ; str. 341-345 |
Glavni autor: | Menz, Garry (-) |
Ostali autori: | Bradbury, Mark (-), Vriesekoop, Frank |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: