Changes in the prefermentation static washing regime of Kalamata olives affect the fermentation profile

Sažetak:Tradicionalne metode obrade crnih maslina obuhvaćaju niz postupaka namakanja prije;;fermentacije. U ovom je radu istražen utjecaj takve prethodne obrade na spontanu;;fermentaciju maslina Kalamata. Utvrđeno je da je njihovim namakanjem uklonjena značajna;;količina i organskih spojeva ugljika...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716863
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 3 ; str. 341-345
Glavni autor: Menz, Garry (-)
Ostali autori: Bradbury, Mark (-), Vriesekoop, Frank
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology