Optimiranje minimalne podloge za proizvodnju tvari arome fermentiranih mliječnih proizvoda

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000718872/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
58 (2008), 3 ; str. 223-232
Glavni autor: Mazić, Nevenka (-)
Ostali autori: Božanić, Rajka (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 00941caa a2200289 ir4500
001 NSK01000718872
003 HR-ZaNSK
005 20120828093022.0
007 ta
008 091109s2008 ci ||| ||hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)721448 
035 |a (HR-ZaNSK)000718872 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 |a 636/637  |2 MRF 1998. 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Mazić, Nevenka 
245 1 0 |a Optimiranje minimalne podloge za proizvodnju tvari arome fermentiranih mliječnih proizvoda /  |c Nevenka Mazić, Rajka Božanić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 8 jed 
504 |a Summary 
653 0 |a Fermentacija  |a Mliječni proizvodi  |a Citrat  |a Proteini sirutke  |a Aroma 
700 1 |a Božanić, Rajka 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 58 (2008), 3 ; str. 223-232  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
981 |b B11/08  |p CRO 
998 |a dalo091109  |c vol2o120828