Optimiranje minimalne podloge za proizvodnju tvari arome fermentiranih mliječnih proizvoda
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000718872/Details |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 58 (2008), 3 ; str. 223-232 |
Glavni autor: | Mazić, Nevenka (-) |
Ostali autori: | Božanić, Rajka (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
LEADER | 00941caa a2200289 ir4500 | ||
---|---|---|---|
001 | NSK01000718872 | ||
003 | HR-ZaNSK | ||
005 | 20120828093022.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 091109s2008 ci ||| ||hrv | ||
035 | |9 (HR-ZaNSK)721448 | ||
035 | |a (HR-ZaNSK)000718872 | ||
040 | |a HR-ZaNSK |b hrv |c HR-ZaNSK |e ppiak | ||
041 | 0 | |a hrv |b eng | |
042 | |a croatica | ||
080 | |a 636/637 |2 MRF 1998. | ||
080 | |a 664 |2 MRF 1998. | ||
100 | 1 | |a Mazić, Nevenka | |
245 | 1 | 0 | |a Optimiranje minimalne podloge za proizvodnju tvari arome fermentiranih mliječnih proizvoda / |c Nevenka Mazić, Rajka Božanić. |
300 | |b Ilustr. | ||
504 | |a Bibliografija: 8 jed | ||
504 | |a Summary | ||
653 | 0 | |a Fermentacija |a Mliječni proizvodi |a Citrat |a Proteini sirutke |a Aroma | |
700 | 1 | |a Božanić, Rajka | |
773 | 0 | |t Mljekarstvo |x 0026-704X |g 58 (2008), 3 ; str. 223-232 |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 | |
981 | |b B11/08 |p CRO | ||
998 | |a dalo091109 |c vol2o120828 |