Prevalence of Candida species in fresh fruit juices

Voćni su sokovi tekući ekstrakti voća dobiveni cijeđenjem zrelog voća te su vrlo važan čimbenik u svakodnevnoj prehrani ljudi. Najčešće zastupljeni mikroorganizmi u svježem voćnom soku su kvasci koji preživljavaju niske temperature skladištenja. Svrha ovog istraživanja bila je odrediti prisutnost i...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000733627/Similar
Matična publikacija: Arhiv za higijenu rada i toksikologiju
60 (2009), 4 ; str. 443-447
Glavni autor: Uhitil, Sunčica (-)
Ostali autori: Hađina, Suzana (-), Granić, Kornelija, Jakšić, Slavica
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Arhiv za higijenu rada i toksikologiju

APA stil citiranja

Uhitil, S., Hađina, S., Granić, K., & Jakšić, S. (2009). Prevalence of Candida species in fresh fruit juices: Prevalence of Candida species in fresh fruit juices. Arhiv za higijenu rada i toksikologiju.

Chicago stil citiranja

Uhitil, Sunčica, Suzana Hađina, Kornelija Granić, and Slavica Jakšić. "Prevalence of Candida species in fresh fruit juices: Prevalence of Candida species in fresh fruit juices." 2009.

MLA stil citiranja

Uhitil, Sunčica, Suzana Hađina, Kornelija Granić, and Slavica Jakšić. "Prevalence of Candida species in fresh fruit juices: Prevalence of Candida species in fresh fruit juices." 2009.