Prevalence of Candida species in fresh fruit juices
Voćni su sokovi tekući ekstrakti voća dobiveni cijeđenjem zrelog voća te su vrlo važan čimbenik u svakodnevnoj prehrani ljudi. Najčešće zastupljeni mikroorganizmi u svježem voćnom soku su kvasci koji preživljavaju niske temperature skladištenja. Svrha ovog istraživanja bila je odrediti prisutnost i...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000733627/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Arhiv za higijenu rada i toksikologiju 60 (2009), 4 ; str. 443-447 |
Glavni autor: | Uhitil, Sunčica (-) |
Ostali autori: | Hađina, Suzana (-), Granić, Kornelija, Jakšić, Slavica |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Arhiv za higijenu rada i toksikologiju |
APA stil citiranja
Uhitil, S., Hađina, S., Granić, K., & Jakšić, S. (2009). Prevalence of Candida species in fresh fruit juices: Prevalence of Candida species in fresh fruit juices. Arhiv za higijenu rada i toksikologiju.
Chicago stil citiranjaUhitil, Sunčica, Suzana Hađina, Kornelija Granić, and Slavica Jakšić. "Prevalence of Candida species in fresh fruit juices: Prevalence of Candida species in fresh fruit juices." 2009.
MLA stil citiranjaUhitil, Sunčica, Suzana Hađina, Kornelija Granić, and Slavica Jakšić. "Prevalence of Candida species in fresh fruit juices: Prevalence of Candida species in fresh fruit juices." 2009.