Promjene sadržaja topljivih peptida i aminokiselina tijekom zrenja Krčkog sira

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000748681/Details
Glavni autor: Mikulec, Nataša (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : N. Mikulec, 2010.
Predmet:
LEADER 00994nam a2200265 i 4500
001 NSK01000748681
003 HR-ZaNSK
005 20110120144752.0
007 ta
008 101112s2010 ci a m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000748681 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 637.33(043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Mikulec, Nataša 
245 1 0 |a Promjene sadržaja topljivih peptida i aminokiselina tijekom zrenja Krčkog sira :  |b disertacija /  |c Nataša Mikulec ; [voditelji Neven Antunac, Ivan Habuš]. 
260 |a Zagreb :  |b N. Mikulec,  |c 2010.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a VI, 191 list :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. 
502 |a Agr fak., Zagreb, 2010. 
504 |a Bibliografija: listovi 135-149. 
650 7 |a Sir  |x Proizvodnja  |x Zrenje  |2 nskps 
981 |p CRO  |r HRB2010 
998 |m vško1011  |c sdio110120