|
|
|
|
LEADER |
00994nam a2200265 i 4500 |
001 |
NSK01000748681 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20110120144752.0 |
007 |
ta |
008 |
101112s2010 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000748681
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 637.33(043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Mikulec, Nataša
|
245 |
1 |
0 |
|a Promjene sadržaja topljivih peptida i aminokiselina tijekom zrenja Krčkog sira :
|b disertacija /
|c Nataša Mikulec ; [voditelji Neven Antunac, Ivan Habuš].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b N. Mikulec,
|c 2010.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a VI, 191 list :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet.
|
502 |
|
|
|a Agr fak., Zagreb, 2010.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 135-149.
|
650 |
|
7 |
|a Sir
|x Proizvodnja
|x Zrenje
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2010
|
998 |
|
|
|m vško1011
|c sdio110120
|