Beef quality: factors affecting tenderness and marbling
Mekoća je bez sumnje najvažniji pokazatelj kakvoće goveđeg mesa. Oscilacija mekoće goveđeg mesa glavni je čimbenik nezadovoljstva potrošača. Da bi se poboljšalo zadovoljstvo potrošača, taj se čimbenik mora kontrolirati. Moguće je da do oscilacije mekoće govedine dolazi zbog pasmine/genetike, sastavu...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000754934 |
---|---|
Matična publikacija: |
Stočarstvo (Zagreb) 62 (2008), 6 ; str. 463-478 |
Glavni autor: | Špehar, Marija (-) |
Ostali autori: | Vincek, Dragutin (-), Žgur, Silvestar |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Stočarstvo |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: