Beef quality: factors affecting tenderness and marbling

Mekoća je bez sumnje najvažniji pokazatelj kakvoće goveđeg mesa. Oscilacija mekoće goveđeg mesa glavni je čimbenik nezadovoljstva potrošača. Da bi se poboljšalo zadovoljstvo potrošača, taj se čimbenik mora kontrolirati. Moguće je da do oscilacije mekoće govedine dolazi zbog pasmine/genetike, sastavu...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000754934
Matična publikacija: Stočarstvo (Zagreb)
62 (2008), 6 ; str. 463-478
Glavni autor: Špehar, Marija (-)
Ostali autori: Vincek, Dragutin (-), Žgur, Silvestar
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Stočarstvo

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Stočarstvo